Негово величество Чадърът Pasotti - издайникът на добрия вкус

Негово величество Чадърът Pasotti - издайникът на добрия вкус

Ооо, аксесоарите – обичаме ги, почти колкото обувките. Това са детайлите, които говорят толкова много, деликатният начин да подчертаем стила си, да покажем кои сме и да си доставим истинско удоволствие, като любители на модата. Нашата страст са обувките, разбира се и винаги ще бъдат голямата любов, но когато се появи нещо зашеметяващо, нестандартно, красиво, функционално и едновременно с това задължително за всеки, ние просто сме запленени и отдадени на тази емоция. Нека Ви изненадаме с аксесоар, често подценяван и в дамския, и в мъжкия гардероб, а е толкова практичен и в действителност допринася за една завършеност на визията. Особено пролет и есен. Да, това е негово величество – чадърът! Обожаван от някои, недооценяван от други, чадърът е необходим аксесоар, който обикновено е скътан в някой ъгъл и позабравен. А той трябва да се показва, трябва да му се обръща внимание и заслужава славата си на елегантно допълнение към всяка визия.





Ето и нашата вълнуваща изненада – с голямо щастие Ви запознаваме с новите попълнения в асортимента, предлаган от верига магазини PEPINA M - Луксозни италиански чадъри Pasotti. Това не са просто чадъри, това са произведения на изкуството. Единични шедьоври с красиви дизайни, изработени с вкус и качествени материали, изцяло произведени в Италия, разпространявани в най-добрите бутици по света, а сега вече и при нас, в магазините на PEPINA M.




ИсториятаPasotti


Страстта на фамилия Pasotti  към чадърите продължава вече 68 години и се предава от поколение на поколение. Започва в провинция Мантуа, като малка семейна приказка през 1956 г, когато Ернеста Пасоти основава компанията и започва да произвежда уникални по рода си чадъри, които продава директно, понякога, докато кара велосипеда си. Постепенно, заедно със съпруга си Виторио, успяват да увеличат продажбите и от малка занаятчийска фирма, Pasotti се превръща в голяма компания с над сто служители. Днес, собственик е тяхната дъщерята - г-жа Ева Джакомини и тя се е концентрирала най-вече върху производството на чадъри лимитирана серия, които се продават в най-престижните бутици в 75 страни. Чадърите Pasotti са с изключително високо качество, креативен дизайн, с невероятни детайли и с материали, като кристали Swarovski®, скъпоценни копринени тъкани и прекрасни декорации.





Тези красоти, неслучайно се сравняват с произведения на изкуството, защото са с наистина уникална визия и носят онази позабравена в ежедневието нотка романтика, от която всеки от нас има нужда. Може да изберете и Вашия специален чадър Pasotti в магазините на PEPINA M или на нашия онлайн магазин pepina.bg. Бъдете различни, бъдете модерни, бъдете лъч светлина в сивотата и изпъквайте с усмивка, високо самочувствие, хубави обувки и красиви аксесоари. 

Желаем Ви вдъхновение и хубави слънчеви, а защо не и дъждовни дни.