BALDININI SS`18 светлина към изкуството на ръчната изработка

BALDININI SS`18 светлина към изкуството на ръчната изработка

      Колекцията Baldinini SS 2018 хвърля светлина към изкуството на ръчната изработка, качеството и търсенето на благородни материали.



       Класическият стил на марката придава елегантност на съвременния човек: авангардната италианска и модерна същност е основа в обединението на традиции и иновации, където естетическото изследване и ръчен занаят се сливат, за да насърчат разграничаване.

       Иконичните продукти на Baldinini заемат предно място в редиците на топ трендовете за сезона с модели, като бялата кожена пантофка, украсена с пух, гумена подметка или в двуцветен вариант.

      Макар всички погледи да са насочени към бъдещите технологии, Baldinini винаги успява да поддържа част от старите си ценности, като лекотата и комфорта в моделите си. Многото предложения и вдъхновения се събират в едно, заради общото помежду им: микса между елегантно и спортно, както и желанието за смесване на различни стилове.



        Говорейки за спорт – многоцветните спортни обувки внасят глътка свежест, кецовете без връзки и пантофки показват перфектна ръчна изработка във вътрешността на обувката, докато кожа и текстил се преплитат в перфектен синхрон отвън.

       Еспадрилите са считани за „новата пантофка“, защото се използват в не толкова официална обстановка.